Hallo pizza Corida Područje dostave: Belveder, Centar, Donja Vežica, Drenova, Gornja Vežica, Kantrida, Kozala, Krimeja, Krnjevo, Marčeljeva Draga, Pećine, Podmurvice, Rijeka, Škurinje, Srdoči, Trsat, Turnić, Zamet

Ponuda: Pizze

 • » Telefon: tel: 051/ 644-500 mob: 091 644 5000
 • » Adresa: Krnjevo 10a
 • » Web stranica: Link
 • » Minimalna narudžba: /
 • » Radno vrijeme: Pon - sub: 9.30 - 22 Nedjeljom i praznikom: 15 - 22
 • » Napomena: Dostava je besplatna.
  jajajaja says:

  Najgora “pizzeria” u Rijeci… Maxi mjesana 66 kn, stavi najjeftiniju sunku od 15 kn/kg i to stavi 4,5 feta, stavi poprilicno sira da prekrije nedostatak sunke i pobaca po vrhu malo gljiva (nece vise jer pustaju vodu – PA ONDA ZAPECI MALO PIZZU I TO JE TO PANJU JEDAN), a rub mu je 4,5 cm na kojem cak nema ni pelata pa je to onako SUHO i mozes baciti mački da pojede. Ukratko to ga kosta 20 kn ,a naplati 66. Ima puno boljih pizzeria/dostava na podrucju Rijeke tako da ove izbjegavati u sirokom luku…

  vanja says:

  užas nikako ne naručivati odatle iskreno ni pas nebi to jeo

  macak599 says:

  Uvjerljivo najbolja pizza u Rijeci i okolici (cak i sire). Cijene su ok za uslugu i kvalitetu pizze jer se koristi pravi sir i sunka. A kolicinski,najmanja pizza za jednu osobu je dovoljna za dvoje ljudi. Uglavnom,tamo jedemo pizzu vec 5 godina i super zadovoljni smo. A ovima iznad sebe bi porucio da ne pljuju po drugima nego naprave kvalitetniju pizzu

  Miran says:

  Neznam što se činilo osobama koje su mi preporučile ovu pizzeriu ali sam pošteno razočaran samom kvalitetom iste. Dostava i usluga su ok, ekipa je simpatična ali završni proizvod je loš… Kao da je netko prepakirao pizza express malo još ohladio pa to dostavio za 25kn više.

  macak599 says:

  Daj Miran ne seri molim te…pizza expres je u rangu najgorih pizzerija u HR. Jedino se sa Coridom moze mjeriti Maslina…

  Marijana says:

  Odlična pizza!! :)

  mačor says:

  naaaajodsrednjija pizza u gradu 😀 toliko komentara a opet neznaš ništa… 😀

  janni says:

  Da bi netko komentirao kvalitetu pizze o istoj mora znati puno više od gore navedenih komentara…Ukusi su različiti i o njima se ne raspravlja…pizza express je za sve pizzerie u Rijeci koje dostavljaju i po kvaliteti sastojaka i po dostavi i profesionalnosti na samom vrhu…

  macak599 says:

  Hahahahahahaha,pizza express u samom vrhu??? Daj molim te saberi se i prestani se reklamirati na ovako jadan nacin. Pa tvoji radnici dolaze jesti u Coridu..Toliko o kvaliteti..

  Fiume87 says:

  Najbolja pizza u Rijeci (Fiumanka) uz Pampas (Velebit) i Anic (pizza Anic). Preporuka svima!!

  fnsssj says:

  Pizza express je btw daleko najbolja i najjeftinija pizza u rijeci,debilu.

  lol says:

  u usporedbi sa kojom pizzerijom je najbolja???

  lol2 says:

  Pizza Express mozda je najjeftinija pizza u Rijeci, ali definitivno je i najgora. Coridu preporucam.

  samoja says:

  expreaaa vrhhh :) :) a ovdje sam jer trenutno ne rade pa sam prisiljena od drugoga naruciti ali inace su nezamjenjivi …RUSTIKA RULES :)

  majkl says:

  pa vi svi niste normalni..ja sam radio po svim tim pizzerijama u zadnje 2-3god..pizzaexpres je prljava do bola.pizze tak tak..lose namirnice…ako hocete dobru pizzu pojest onda je to pun pjat di sad radim a ostale necu djaba reklamirat ionako su me zakidali..toliko o postenju poslodavaca.

  Nevaeh says:

  YouTube team, why do ya always try to fix something that is not broken? I don't know if this is haappening for anyone else, but now the videos I watch pause every second and the3&e#r9;s no sound. Is not my computer cause in other websites I can hear audio and watch the video. Who suggested this changes? The old way was better. Some people like the bulletings and some don't, so give us the choice to put them in our channel or take them out.

  Sasa says:

  Pizzeria Corida je promjenila vlasnika,tako da se sad radi o sasvim drugoj pizzeriji i mislim da je puno bolja,maxi mijesana je 53 kn i dobijes colu od litre besplatno,kao i uz svaku drugu maxi pizzu.

Komentiraj