Maslina Područje dostave: Rijeka, Belveder, Drenova, Kozala, Krnjevo, Turnić, Škurinje

Ponuda: Pizze, Sendviči, Slastice

Pizzeria Maslina nalazi se u Rijeci, na Škurinjama pored stanice za tehnički pregled vozila. Posjeduje veliku terasu od cca 60 sjedećih mjesta te veliku salu od cca 85 sjedećih mjesta, pa se u njoj mogu organizirati i razne proslave kao što su rođendani, razne obljetnice i sl.

U svojoj ponudi jela imaju razne vrste pizza, pizze s punjenim rubom te integralne pizze, tortilje, višku pogaču, punjene šampinjone, omlete, salate, domaće sendviče te razne deserte.

 • » Telefon: 051/513-513
 • » Adresa: Osječka 39 (Škurinje)
 • » Web stranica: Link
 • » Minimalna narudžba: Minimalna narudžba dostave iznosi 30 kn. U ostale dijelove grada vrše dostavu ukoliko je minimalna narudžba 100 kn.
 • » Radno vrijeme: Ponedjeljak-nedjelja 7-23h
 • » Napomena: Dostavu trenutno vrše na područja: Škurinje, Rastočine, Belveder, Kozala, Drenova, Tibljaši, Banderovo, Krnjevo i Turnić. Uskoro šire dostavu na područje Centar i zapadni dio grada (Srdoči, Zamet, Kantrida, Mlaka,…)
  iva says:

  pizza došla nakon sat vremena čekanja(nakon što smo opet nazvali da ih podsjetimo) i bila je hladna. steta, inače super pizzerija!

  bla says:

  odlična pizza ali užasa usluga. Naručio sam pizzu i čekao je sat i 45 min! Nikada više!

  Rolly says:

  Pizza im zavisi od pizzajola neznam mu ime ali znam da pizza nije valjala ništa kad je on bio na bolovanju,a šta se tiče dostave nekad se stvarno predugo čeka.

  Mazinga says:

  Pizza je 2-. Sastojci na naj lošijoj razini kao i vecina pizzerija u ri. Jednom zvao dostavu i rekli mi da imaju problema s tjestom, ali da nije pre loše.

  Sheldon says:

  Jako su bezobrazni, narucim pizzu sa prsutom, a oni meni donesu mijesanu pizzu na koju su dodatno stavili prsut i to naplate preko 50 kn :/ To su i jednom prijatelju isto napravili, tako da mi ne pada na pamet vise narucivati od njih.

  gost says:

  ne narucivati

  Ivan says:

  dosta loše

Komentiraj