Pizzeria Roma Područje dostave: Rijeka, Centar, Drenova, Kozala, Krnjevo, Podmurvice, Turnić, Zamet, Škurinje

Ponuda: Pizze

Pizzeria Roma bavi se isključivo dostavom pizza, posjeduju skutere i aute posebno prilagođene za dostavu (pizza stiže u termo boxu). Na web stranici možete pogledati jelovnik i izabrati nešto iz ponude!

 • » Telefon: 051/410-410
 • » Adresa: Cavtatska 2B, Rijeka
 • » Web stranica: Link
 • » Minimalna narudžba: /
 • » Radno vrijeme: svaki dan od 10h do 23h, osim ponedjeljkom
 • » Napomena:
  Roma says:

  skurinje i drenova isto 🙂

  Vava says:

  Najbolja vegetariana ikad!!! Dostava je brza a pizza vruća 🙂

  iva says:

  Vise niiikad pizza iz rome. Zao mi je, jednom je bila odlicna, ali sad zadnji put dosla hladna, umak bez okusa, sira sitno posipano, 5 slapa prsuta sa hrpom rajcica (cijelu rajcicu pobacali po pizzi).. oke, izbor pizze-ali i kad se makne rajcica i prsut, ispod nije bilo nis jestivo nazalost 🙁

  roma says:

  iva,zao nam je ako je tako bilo ocito se radilo o nekoj guzvi jer nastojimo da nam pizza uvijek bude ista i ukusna 🙂 eto ako se ikad odlucis ponovo nam dati sansu mozes nam ostavit podatke pa kad narucis sljedeci put cemo te pocastit!

  tera says:

  razočarenje…pizza se pokvarila,a dostavljač ono ne baš uredan i ljubazan…Ono njihovo posebna vozila za dostavu,laž neki uno privatan auto dostavlja ….Ma niš u početku sve je ok ,godinu dana kasnije katastrofa…

  Natasa says:

  Moguće najgora pizza iz dostave. Očito se štedi na svakom sastojku, na margariti premalo sira, loš umak od rajčice, jedino soli apsolutno previše. Nas nekoliko naručilo mješanu i margaritu, kao idemo na sigurno, više od pola bačeno u smeće.

  Nova roma says:

  Pizzeria roma je promjenila vlasnika.tako da se sad radi o sasvim drugacijoj pizzeriji.Zovite i provjerite.

Komentiraj