Pun pjat – Pizza & Grill Područje dostave: Rijeka, Belveder, Centar, Donja Vežica, Drenova, Gornja Vežica, Grad, Kantrida, Kozala, Krimeja, Krnjevo, Marčeljeva Draga, Pećine, Podmurvice, Srdoči, Trsat, Turnić, Zamet, Škurinje

Ponuda:

U ponudi imaju originalne talijanske pizze (koriste isključivo talijansku mozzarellu, pelate,…) i roštilj na drveni ugljen.

 • » Telefon: 051 543 777
 • » Adresa: Cvjetna 11, Drenova, Rijeka
 • » Web stranica: Link
 • » Minimalna narudžba: ?
 • » Radno vrijeme: od 10h do 23h
 • » Napomena:
  petra says:

  NIKAKO ne narucivati dostavu!!!!!kasni i hrana dolazi hladna!!!!!!

  ivona says:

  KATASTROFAA!!! Danas sam naručila dostavu u 18:55 i dobila naručenu pizzu u 20:15. Nadalje , naručila sam veliku pizzu Camicia nera u koju dolaze uz tatufe i pomodorini i listići parmezana. Nakon sat i nešto čekanja i ophođenja sa IZRAZITO!!! NEUGODNOM DJEVOJKOM KOJA JE ZAPRIMALA NARUDŽBE, dobila sam HLADNU MARGHERITU ZA 70 KN, sa okusom tartufa na 2 trokuta, a o odsutstvu listića parmezana i pomodorina da i ne pričam. Ali da ne budu sve pokude, dečko koji radi dostavu je bio pristojan i ispričao se za kašnjenje.

  Mari says:

  Dostava je došla nakon sat i 45 minuta (45 minuta nakon što je trbala stići). Hrana – hladna. Krumpiri gnjecavi i nikakvi, meso hladno. Zaboravili su donijeti dio narudžbe, pa su se vratili za 20 min s ostatkom. Pola smo pojeli, pola vratili i tražili novce natrag. Katastrofa, može ih biti sram. Ako niste gladni i imate dobre živce – naručite.

  Edi says:

  Usprkos par negativnih komentara ipak sam se odlučila naručiti pizzu i ćevape. Ne mogu reći ništa drugo nego da je sve bilo odlično a dostava u okviru vremena kojeg su mi rekli (35 minuta).

  Đoni says:

  Nevjerovatno dobar roštilj! Ne kužim ove gore koji očekuju da im jelo u dostavi dođe isti tren i da još bude kvalitete kao kad je posluženo u lokalu. Neka odu u Pun pjat i probaju na licu mjesta. Mogu samo dodati, dok sam bio tamo, telefoni su stalno zvonili, a dva dostavljača stalno su ulazili i izlazili.

  Marinko says:

  Najbolji biftek (Black Angus) koji sam ikad pojeo u Hrvatskoj! To stvarno treba probati, vrijedi svake plaćene kune!

  Dalibor says:

  Pizze koje smo danas naručili – Pun pjat i O la la, ne da su bile odlične nego su i došle brzo. Hvala bogu da napokon netko radi pravu pizzu u Rijeci.

  Ivan says:

  Supruga i ja pojeli smo jučer pljeskavicu punjenu sa šparogama i pizzu sa šparogama i škampima. Moram priznati da sam bio malo skeptičan prema punjenoj pljeskavici ali bilo je jednostavno prefino a i supruga se oduševila s pizzom. Iskrena preporuke.

  Nikolina says:

  ***** Treba otići i probati. Najbolja pizza ne samo u Rijeci. Suprug je bio oduševljen biftekom Black Angus.

  mario says:

  Cura je pojela pizzu PUN PJAT a ja biftek Black Angus. malo je reći da je bilo dobro. Uživali smo u hrani, ambijentu a i konobarica je bila jako ljubazna.

  armando says:

  Minimalna dostava je 75 kn ja sam narucio pljeskavicu xxl koja iznosi 78 kn po karti se vidi da sam u podrucju dostave Zamet (brace cetinja ulica).oni su zaprimili moju narudzbu te nakon 30 minuta cekanja ja dobivam email i telefonski poziv da je restoran odbio moju narudzbu razlog DA NISAM U PODRUCJU NJIHOVOG RAJONA DOSTEVE TE AKO OBI NARUCIO NARUDZBU VECU OD 100 KN ONDA BI MI DONESLI UNATOC TOME STO NA NJIHOVOJ INTERNET STRANICI PISE MINIMALNA NARUDZBA ZA DOSTAVU JE 75KN KO JE OVDJE LUD! HVALA I NIKAD VISE

  Davor says:

  Bili jučer. Naručio sam T-Bon steak (ili kako su ga oni nazvali Fiorentina) tj.ramstek i biftek zajedno sa kosti. Kad sam ga dobio na tanjuru nisam mogao vjerovati kako je velik bio a spremljen baš kako treba – ni krvav ni prepečen. Supruga je pojela pizzu O la la koja je po njenim riječima isto bila odlična. Preporučamo svima koji vole dobru klopu, jednostavan ambijent i normalne cijene.

  Luiđi says:

  Bravo za ćevape, mrak! 5*

  ¸Nikola says:

  Naručio sam nešto što nemaju u ponudi – pizzu s bakalarom. Ne da me nisu odbili kao u drugim pizzerijama već su nabavili bakalar i ispunili mi želju. Pizza je bila baš po mom guštu i mogu ekipi iz Punog pjata samo zahvaliti. Bravo, samo nastavite tako.

  Atila says:

  Hamburger PUN PJAT je čista perfekcija. Ne znaš što je bolje – meso, njihov namaz, panceta ili pecivo sa sezamom. Ovo je ludilo, ocjena čista 5. Za svaku preporuku.

  iva says:

  Super hamburgeri (pun pjat prva liga) i pizza jedna od boljih, ali ne zele dostavljati u centar (kod ekonomskog)?! A na kozalu su donosili…cudno, od tad vise ne narucujem..

  dujam says:

  Onako,nije lose..

  željko says:

  Katastrofa!

Komentiraj