Sylvester Područje dostave: Kantrida, Krnjevo, Marčeljeva Draga, Rijeka, Turnić, Zamet

Ponuda: Pizze

 • » Telefon: 051 642 184
 • » Adresa: Crnčićeva 8 (Krnjevo)
 • » Web stranica: Link
 • » Minimalna narudžba: /
 • » Radno vrijeme: Pon - sub: 09:30 - 23:00 Ned: 14:00 - 22:00
 • » Napomena: Besplatna dostava.
  Leo says:

  najbrža dostava koju sam vidio . svaka čast !

  Boris says:

  Super pizza…super brza dostava…sve 5 😀

  Marina says:

  Pica je jako ukusna i cjene su povoljne. Dostava je besplatna i jako brza (doduše, živim na Krnjevu, ne znam kako stoje s drugim djelovima grada), osoblje jako ljubazno, sve pohvale! Stakni naručujem kod njih!

  gex says:

  Najbolja u RI..samo ponekad zna falit malo umaka..

  mrvica says:

  Pizze uvijek fine, osoblje ljubazno a dostava…recimo ovako, zivim na Podmurvicama a pizza mi je jednom stigla za 6 minuta.

  extensis says:

  Jako ljubazno osoblje, pizze sasvim dobre, brza dostava i moj prvi odabir. Ima boljih, ali su te iste skuplje pa mogu reći da za taj novac je definitivno najbolji odabir u gradu.

  marina says:

  najgora vegetarijana koju sam jela. gnjive iz konzerve skoro sirove, od kukuruznog soka piza mokra, pelata nema. rekli su paprika i pomidori na pizzi koju nisam vidjela. i to sve 36 kuna. katastrofa je blaga riječ

  Chassidy says:

  Well I was a big fan of your other 14 (even chatted with you a bit though Youtube Messages about? some similar experiments I was working on, if you remember me) &#0o38;Th2ugh it’s been a while..I was almost afraid you had forgotten about finishing this and I’d have to be satisfied with knowing only 14 ways to levitate things! LOLIm subscribed to your channel, so Your new video popped up when I logged in. I’ll be looking forward to your part B! Thanks for keeping this series going!

  Maja says:

  Najbolja pizza koju mozete pojest u gradu i okolici, brza dostava tople pizze, fino i jako ukusno, ne skrtare na pravim namjernicama, svaka cast 😀

Komentiraj