Van Gogh Područje dostave: Rijeka, Podmurvice, Turnić

Ponuda: Pizze, Sendviči

Pizzeria Van Gogh nalazi se na Turniću, na raskrižju ispod Plodina. U ponudi je veliki izbor pizza i toplih sendviča sa mogućnošću dostave na kućnu adresu. Ono što je jedinstveno u ponudi su pizze bez glutena.

 • » Telefon: 051 677 213
 • » Adresa: Antuna Barca 5 (Turnić)
 • » Web stranica: Link
 • » Minimalna narudžba: /
 • » Radno vrijeme: Ponedjeljak - petak: 07:00 - 23:00 Nedjelja - praznik: 09:00 - 23:00
 • » Napomena: Dostava se naplaćuje 5,00 kn. Na deset konzumacija 5% popusta.
  Barbie says:

  Zamjerka: Da ostanu bez lazanja u subotu popodne… :O

  Barbie says:

  Ljudi ako vam je stalo da se ne otrujete NEMOJTE NARUCIVATI!!!!! Ja sam narucila lazanje, koje su imale 3 lista tijesta, 5 komadica mesa,neku vodu i malo razljepljenog sira.. Muz je narucio cheese i chicken.. Cheese je jos koliko-toliko bio jestiv, onda je pojeo chicken u kojem je bio komadic piletine i ostalo onaj ovitak kada pohas meso!! Pojeo je to i proveo dugoooooo vremena grleci skoljku.. Jer se ocito otrovao! Moja preporuka je ne narucivati!

  Maja says:

  hm, ako je ovo gore istina, prekocit cu ipak!

  Dule says:

  Narucili 2 pizze, uskok i armada, dosle za 20 min. Sve pohvale!

  Adrijana says:

  Upravo pojela pola pizze koju smo čekali 1h. Bez okusa,samo tjesto s minimalnim primjesima rajčice,sira i povrća. Katastrofa!

  Sandra says:

  Odlična pizza, odlična posluga, odlični sendviči i ličko pivo! Nekada prije su bili lošiji ali rekli smo to gazdi i od tada se stvarno 100% poboljšalo a baš sve!

  doky says:

  Najskuplja pizza u kvartu(Podmurvice,Rujevica) naručena pizza od pizzerie od 10-ak minuta pješke,čekao sam ju 90 minuta(1 sat i 30 minuta)došla ledena sa doslovno 3 fete sira i tri fete šunke,zvao sam ih vratio da bi sljedeću dobio sa 4 fete sira i 4 fete šunke,nikad više ma makar umro od gladi,a da ne pričam o nejestivosti dotične pizze,dabogda propali i zatvorili se

  Igor says:

  Slažem se s prvim komentarom. Lazanje su im nešto najodvratnije što sam u životu probao(a hranio sam se 4 godine u studenskim menzama), osobno bi me bilo sram to prodati. Cura je jela pizzu koja je u najbolju ruku bila pod “može proć” .. i naravno, ledena.

  Valentino says:

  Pizzeriju je preuzeo drugi vlasnik i sada rade perfektno

  Ivan says:

  Dugo naručivao kod njih i pizza bila korektna.Od promjene vlasnika naručio jednom i nikad više.Pizza skoro nejestiva s hrpom nekog odvratnog umaka od rajčice i taj umak preuzme sve okuse.Žao mi je ali nisam im mogao dati drugu šansu.

Komentiraj